Ελληνικό web hosting

Ελληνικό web hosting

 

Εαν αναζητάτε πληροφορίες γύρω από Ελληνικό web hosting ή αλλιώς greek hosting, τότε είστε στο σωστό μέρος! Web Hosting είναι εκείνες οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες-πάροχοι έτσι ώστε η δική σας προσωπική ιστοσελίδα να είναι προσβάσιμη από όλους, 24ώρες το 24ωρο δίχως να χρειάζεται να στήσετε εσείς κάποιον δικό σας server ή να αφήνετε τον υπολογιστή σας ανοιχτό! Αυτό κάνουν οι servers της εταιρείας web hosting που θα επιλέξετε!

 

Γιατί Ελληνικό web hosting

Το greek hosting είναι στην ουσία η επιλογή μιας Ελληνικής εταιρείας που έχει τους διακομιστές της στην Ελλάδα. Προσφέρει δηλαδή Ελληνική φιλοξενία ιστοσελίδων, με Ελληνική ip και Ελληνικό δίκτυο.

 

Ποιά τα πλεονεκτήματα του greek hosting όμως;

Φιλοξενώντας τις ιστοσελίδες σας σε Ελληνικό δίκτυο, όπως είναι ο συνδυασμός ISP στο δίκτυο GR-IX, τότε επιτυγχάνεται πολύ μεγάλες ταχύτητες στη φόρτωση τω ιστοσελίδων σας προς τους επισκέπτες από την ίδια χώρα. Εαν δηλαδή η πλειοψηφία των επισκεπτών θα είναι από την Ελλάδα, τότε πρέπει οπωσδήποτε η ιστοσελίδα σας να φιλοξενείτε σε σέρβερ στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως και ακόμα ένας λόγος που η χώρα φιλοξενίας παίζει μεγάλο ρόλο – ο δεύτερος μεγάλος ρόλος μετά τη ταχύτητα είναι στο SEO και συγκεκριμένα στο Google. Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης δίνει ένα «πλεονέκτημα» σε τοπικά websites, στις τοπικές αναζητήσεις. Έτσι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται στην ίδια χώρα με τον χρήστη που έκανε την αναζήτηση, βγαίνουν πιο πάνω!

 

Ποιές εταιρείες προσφέρουν greek hosting

Ελληνικό web hosting προσφέρουν αρκετές εταιρείες στη χώρα μας. Για αρχή, καλό είναι να μελετήσετε και να διαβάσετε προσεκτικά τα αρκετά άρθρα γύρω από το web hosting στην ιστοσελίδα του WebHostingGreece. Το webhostinggreece αποτελεί τη νο1 πύλη για τα πακέτα web hosting και τις πληροφορίες γύρω από τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Θα βρείτε χρήσιμα άρθρα γύρω από την ιστοσελίδα σας, οδηγούς για το πακέτο σας καθώς και προτεινόμενα πακέτα hosting που έχουν δοκιμαστεί από έμπειρους webmasters.

 

Κόστος greek web hosting

Το Ελληνικό web hosting δεν κοστίζει ακριβά, όπως θα περιμένανε οι περισσότεροι. Το κόστος για ένα μέσο πακέτο hosting κυμαίνεται γύρω στα 1 εως 3€ / μήνα. Είναι ένα πολύ μικρό κόστος και σίγουρα αξίζει τα χρήματά του για να έχετε την ιστοσελίδα σας πάντα διαθέσιμη στο κοινό και με γρήγορες ταχύτητες.

 

Που υστερούν τα υπόλοιπα πακέτα hosting και υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες web hosting είναι καλές, αρκεί να επιλέξετε μια αξιόπιστη και ποιοτική εταιρεία. Εαν επιλέξετε μια Αμερικάνικη εταιρεία, θα έχετε μια μικρή μείωση στη ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, έναντι μιας ποιοτικής και μη oversold Ελληνικής εταιρείας. Αντιθέτως, εαν επιλέξετε μια Ελληνική εταιρεία που πουλάει πολλά περισσότερα πακέτα web hosting απ’οτι αντέχουν οι σέρβερς τους, τότε θα έχετε χειρότερες ταχύτητες ακόμα και από ένα Αμερικάνικο web hosting!

 

Επιλογή εταιρείας

Η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το webhostinggreece και να διαβάσετε τις κριτικές για τις εταιρείες που αναγράφονται εκεί. Έπειτα, ανάλογα τις ανάγκες σας, θα επιλέξετε το ιδανικό πακέτο για εσάς, με μηδενικό μικρό ρίσκο να αποτύχει η επιλογή σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *